De winkel

Diverse merken en uiteenlopende modellen.

Vele soorten en merken leveren een unieke verzameling aan kwaliteit.

Bij ons vindt u een grote selectie nationale en internationale kwaliteitssigaren; van Nederlandse merken als Olifant, Van der Donk en PGC Hajenius tot internationale merken als Cohiba, Monte Cristo en Jaime Garcia.

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering in een warme sfeer.
Volop keuze uit nationale en internationale kwaliteitsmerken sigaren
Van de Loosdrecht; een speciaalzaak met een persoonlijke touch!
Speciale klimaatkisten zorgen er voor dat uw sigaar de juiste smaak behoudt!

Een combinatie van ambacht, kennis en klantvriendelijkheid; dat omschrijft van de Loosdrecht voor genietend roken. Het familiebedrijf is al sinds 1932 in Veenendaal gevestigd, waarvan de laatste jaren in het centrum van de winkelstad. In een gezellige, warme sfeer en met een persoonlijke benadering adviseren wij onze klanten over ons brede assortiment rookartikelen en accessoires. Wij beschikken over het vakdiploma tabak en zijn daarnaast genetisch belast met veel kennis en expertise in rookartikelen.

U vindt bij ons een rijk gesorteerde collectie van zeer exclusieve binnenlandse en internationale sigarenmerken. Daarnaast verkopen we limited editions van pijptabak en sigaren, rookartikelen en rookbenodigdheden en - niet te vergeten - de magnumsigaar van 50 centimeter: het absolute lengterecord als het gaat om een rookbare sigaar.