Over ons

Voor genietend roken!
Kortom, verwen uzelf.

Al sinds 1932 actief en nog altijd een bron van informatie en inspiratie.

 

Passie en gedrevenheid zorgen voor kwaliteit!
Over ons

De eerste sigaren werden in 1932 van huis uit verkocht. Al snel werd de winkel ontdekt door het publiek en werd de eerste officiële vestiging geopend aan de Hoofdstraat 12 te Veenendaal. Hier heeft van de Loosdrecht tot 1969 gezeten. In 1959 werd het bedrijf uitgebreid met een vestiging aan de Patrimoniumlaan. Aan het hoofd van deze vestiging stonden de ouders van de huidige ondernemers, Annemieke van de Loosdrecht en Gerrien van Schaik. Gedurende deze jaren kregen zij niet alleen een uitbreiding in locaties, maar ook in assortiment.

Door de jaren heen heeft van de Loosdrecht zich geprofileerd als een echte speciaalzaak. Door het assortiment actief uit te breiden met nationale en internationale sigaren, sigaretten en pijptabak, kunt u hier tot op de dag van vandaag terecht voor kwaliteit, advies en inspiratie. De winkel wordt tegenwoordig gerund door de zussen Annemieke en Gerrien. Beide opgegroeid in de winkel van hun opa en ouders en beide met een enorme passie voor het product.

Persoonlijke bediening

Naast een ruim assortiment in kwaliteitsproducten en een bron van informatie weet van de Loosdrecht zich te onderscheiden door een persoonlijke bediening. Een manier van werken die al vanaf 1932 prominent aanwezig is in de speciaalzaak.